2011.03.06.
19:52

Írta: Somebody

Dobozos margarinba rejtett okostelefon sokkolja a közvéleményt: még van, aki eszik margarint?

Nem mindennapi vacsorában volt része annak a norvég családnak, akik nem mást, mint egy HTC Tattoo okostelefont találtak egy doboz Bremykt margarinban. "A bátyám látta, hogy valami fémes dolog van a doboz alján. Amikor mélyebbre kotortunk, láttuk, hogy egy mobil van ott." – nyilatkozta az egyik megtaláló. Sőt, a telefont be is tudták kapcsolni, és csak a jelkódzár állította meg a Thorsrud családot, hogy jóhiszeműen használatba vegyék a készüléket. "Elég ünnepi vacsora volt. Nem találni minden nap mobiltelefont a vajasdobozban." – nyilatkozta viccelve Tone Thorsrud (25).

De mielőtt meglepetés Desire-ök reményében feltépnétek a delmás doboz tetejét: mint kiderült, nem nyereményakcióról van szó, sőt, a margarin gyártójának vezetője sűrű bocsánatkérések között intézkedett az ügy kivizsgálásáról. Elmondása szerint ugyanis a gyártás és csomagolás olyan helységben történik, ahol nem dolgozik személyzet, pont, hogy elkerüljék a hasonló eseteket.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: vicces htc vaj

A bejegyzés trackback címe:

https://akut.blog.hu/api/trackback/id/tr572716336

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vélhetően a Gyász Tarifacsomag lesz az idei sláger a magyar mobilpiacon 2011.03.07. 08:35:18

Egyre biztosabbnak tűnik, ahogy arról már sok helyen írtak, hogy az idei évben - ötödikként, a negyedik ugyanis a Postafon) - új mobilszolgáltató kezdi meg működését hazánkban. Az általunk megkérdezett szakértők egybehangzóan állítják,&n...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása